nőnapra virág

Köszöntsük nőnapkor és anyák napján a hölgyeket és édesanyákat!

Az év első felében két alkalommal is köszöntjük a hölgyeket. Egyrészt március nyolcadikán, Nemzetközi Nőnapon a hozzánk közel álló hölgyeket szokás valamilyen apróbb ajándékkal vagy virággal meglepni, másrészt május első vasárnapján, vagyis Anyák napján az édesanyákat és nagymamákat köszöntjük. Ezen ünnepeken érdemes valamilyen szép ajándékkal meglepni szeretteidet, még akkor is, ha távol vagy tőlük.

Nőnapi ajándékcsomag

Nőnap alkalmából a hölgyeket ünnepeljük, akik nap, mint nap beragyogják a mindennapokat. Általában a család nőtagjait szokás felköszönteni, illetve olyan nőismerősöket és barátokat, akik közel állnak hozzád. Így nem kizárt, hogy egy kedves kolléganőt is felköszöntesz, akire mindig lehet számítani, még akkor is, ha épp szorít a határidő. Nőnapon nem feltétlenül szokás nagy ajándékot adni, elég egy kis apróság, amivel kifejezheted az illető hölgynek, hogy fontos számodra és örülsz, hogy ismerheted, fontos szerepet tölt be az életedben.

Nőnapon csak rajtad múlik, hogy mivel leped meg a számodra fontos hölgyet. Gondolkodhatsz olyan alternatív megoldásokban is, hogy egy napra tehermentesíted kedvesed, például elmosogatsz, átvállalod tőle a házimunkákat. De, akár valamilyen élménnyel is megajándékozhatod, esetleg elviheted egy romantikus vacsorára. De, ha nem szeretnél élményt adni, akkor a meglepetesem.hu webáruház kínálatából is választhatsz ajándékot. Nagyon sok virág és különféle méretű és áru nőnapi ajándékcsomag választék áll rendelkezésre.

Anyák napi ajándék

Anyák napja egy igazán szép, szívhez szóló ünnep, melynek során az édesanyákat és a nagymamákat köszöntjük. Azt a nőt, akinek az életedet köszönheted és aki felnevelt. Ezen az ünnepen virággal vagy különféle ajándékokkal szokás köszönteni az édesanyákat. A meglepetesem.hu webáruház kínálatában számos különféle anyák napi ajándék közül tudsz választani. Akár komplett ajándékcsomagot is átadhatsz, viszont, ha egyik sem tetszik, akkor saját, egyedi csomagot is összeállíthatsz elképzeléseidnek megfelelően.

Ha távol vagy szeretteidtől, akár külföldön és nincs lehetőséged hazajönni anyák napján, akkor érthető, hogy frusztrál, hogy nincs lehetőséged felköszönteni édesanyád, nagymamád. Viszont ebbe nem kell beletörődnöd, ugyanis a távolból is megajándékozhatod szeretteid, méghozzá a meglepetesem.hu webáruház ajándékküldő szolgáltatásának köszönhetően.